circle
Close form
Request Pricing

  By filling in this form you agree with our Privacy Policy and Cookie Policy

  Merk animatie: Jouw merk in het middelpunt van het verhaal

  Ik verander storytelling in story-selling. Voor jouw animatiebehoeften creëer ik een digitale wereld die jouw publiek wil zien en begrijpen. Van uitgebreide uitlegvideo's tot pakkende en vermakelijke video's voor elk platform: ik presenteer jouw merk en verhaal via een wereld die levendig aanvoelt.

  Laten we samenwerken om een wereld te creëren die jouw merk onderscheidt van de concurrentie. Stop met het pushen van informatie en begin mensen aan te trekken.

  Jouw publiek is de hoofdpersoon; de oplossing ben jij.

  Drie manieren waarop ik
  merkanimatie laat zien:

  check

  Story-selling

  Verhalen vertellen wordt al eeuwenlang gebruikt om mensen te verbinden, te vermaken en te onderwijzen – en de belangrijkheid ervan blijft groeien. Het publiek wil niet langer producten zien in een vacuüm, zwevend in een naamloos canvas. In plaats daarvan creëer ik een wereld waarin jouw product of dienst de superheld is, een wereld die op maat is gemaakt voor je publiek en in lijn is met je merk. Een wereld die wordt geleid door jouw waarden, waardoor het publiek er uiteindelijk om vraagt er deel van uit te maken.

  check

  Menselijke Authenticiteit

  Vanuit de kern van storytelling ontstaat menselijke authenticiteit. Het publiek relateert zich aan reflecties van zichzelf. Ik creëer de ideale mix tussen de boodschap die je wilt overbrengen en de visuele elementen die ze willen zien. Ik help hen zich te verbinden, trek ze het verhaal in en breng ze dichter bij je merk. Ik geef je niet alleen wat je wilt; ik geef je een verhaal dat je publiek wil.

  check

  Ondernemende mindset

  Ik omarm een ondernemende mindset, die tot uiting komt door actie te ondernemen. Voortdurend op zoek naar manieren om te verbeteren, slimmer te werken en innovatieve technieken te verkennen. Ik streef naar een toekomst vol passie en welvaart, zowel voor onszelf als voor de mensen waarmee ik samenwerk. Ik sta open voor proactieve samenwerkingen en ben niet bang om mijn mening te uiten om jouw doelen werkelijkheid te maken.

  Een selectie van ons beste werk als collectief

  Play

  BECOME A SUPERFAN

  TEAM VITALITY & TEZOS
  Play

  COLLABORATIVE FASHION

  FAITH TRIBE
  Play

  THE BOOM-BOX

  BLACK BANANAS
  Play

  WHAT IS UNNAX?

  UNNAX
  Play

  TRANSFORM IOT

  RAK WIRELESS
  Play

  KURIO TABLET

  ELDOHM
  clouds
  clouds

  Our
  Partners

  A small selection of brands
  we are proud to collaborate with.

  François-Xavier Roux Hoofd Content & Activaties

  "Hun hele team toonde veel flexibiliteit, creativiteit en begrip voor onze behoeften."

  star star star star star
  Rae Hames Medeoprichter, CEO

  "Hun creatieve aanpak blijft steeds beter worden."

  star star star star star
  James Robertson Marketingdirecteur

  "We hadden een zeer technisch product, maar ze slaagden erin om het te vereenvoudigen en aantrekkelijk te maken."

  star star star star

  Wie is BEWYRD?

  Ik en mijn creatieve assemblee/animatiecollectief bestaan uit gepassioneerde individuen die gespecialiseerd zijn in animatie. Ik weet hoe ik jouw merk kan versterken door middel van storytelling en digitale werelden kan creëren die je publiek aanspreken. Ik verzorg het concept, ontwerp, illustreer en creëer alles op het gebied van animatie: van motion graphics tot karakteranimaties, van advertenties tot uitlegvideo’s. Dit alles in 2D, 3D en frame-by-frame animatie.

  Laten we iets maken dat de moeite waard is om te creëren.

  Voordelen van samenwerken met BEWYRD:

  • Ervaren specialisten voor elk onderdeel van het project bieden waardevolle perspectieven en efficiënte werkprocessen;
  • Een ondernemende en commerciële mindset, naast een creatieve mindset;
  • Een drang om voorop te lopen, nieuwe technieken te verkennen en op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de branche;
  • Een flexibele en directe houding;
  • Snelle communicatie, ongeacht waar ter wereld je je bevindt;
  • En natuurlijk: geweldige animaties.

  ONTDEK
  DE
  MOGELIJKHEDEN

  In animatie is alles mogelijk. Dus laten we eens kijken wat ik kan doen.

  Neem contact op!


   By filling in this form you agree with our
   Privacy Policy and Cookie Policy

   image

   De aantrekkingskracht van een animatie

   Merkgebonden animatie heeft veel waarde voor bedrijven, omdat het het publiek boeit, merkherkenning opbouwt en boodschappen effectief overbrengt. Met zijn grenzeloze creativiteit brengt animatie verhalen tot leven en bevordert het emotionele verbindingen met kijkers. Het vereenvoudigt complexe concepten, verbetert communicatie en overbrugt taalbarrières, waardoor het een krachtig instrument is voor differentiatie en diepere klantverbindingen.

   De visuele aantrekkingskracht maakt merkcommunicatie perfect voor het communiceren via verschillende platformen om educatieve, informatieve en vermakelijke inhoud te creëren, waaronder advertenties, sociale media, websites, uitlegvideo’s en interactieve ervaringen.

   Ontdek wat ik voor jou kan doen!

   FAQ

   Hoe lang duurt het doorgaans om een animatie te maken?

   De gemiddelde doorlooptijd voor een animatie van 60 seconden is 4-6 weken, van concept tot definitieve oplevering. Er zijn echter verschillende factoren die het proces kunnen verkorten of verlengen, zoals complexiteit, gebruikte technieken en gewenste feedbackrondes. Ik ben altijd bereid om naar alternatieve oplossingen te kijken om zo efficiënt mogelijk te werken.

   Hoeveel kost een gemiddelde animatie?

   Voorstellen worden gedaan op basis van een schatting van de benodigde uren en ons dagtarief. Meestal kies ik voor een passende projectprijs. Ik houd graag flexibiliteit, dus als je al een budget in gedachten hebt, kunnen we samen de mogelijkheden verkennen.

   Hoe ziet het animatieproces eruit?

   Ik begin met het leren kennen van je merk en de boodschap die je wilt overbrengen. Na een officiële Project Kick-Off ben ik er klaar voor. Het script wordt geschreven, wat resulteert in een storyboard en eventueel een animatic. Nadat de stijl is gedefinieerd, worden alle scènes zorgvuldig geïllustreerd. Dan is het tijd om te animeren! Voor je het weet: TADAA! Het is allemaal klaar. Het enige wat overblijft, is je animatie delen met de wereld!

   Hoe lang duurt het om te beginnen?

   Als het einddoel duidelijk is, kan ik zelfs diezelfde week nog aan de slag! Laat het me gewoon weten.

   image
   clouds

   LATEN WE IN CONTACT KOMEN

   Prijslijst opvragen