circle
Close form
Request Pricing

  By filling in this form you agree with our Privacy Policy and Cookie Policy

  Jouw woningcorporatie in het middelpunt van het verhaal

  Ontdek de kracht van animatie voor jouw woningcorporatie met Bewyrd. Onze animaties bieden een efficiënte en effectieve manier om complexe informatie te communiceren. Met visueel aantrekkelijke en begrijpelijke boodschappen, ondersteund door spraak en ondertiteling, bereiken we een breed publiek en bevorderen we betrokkenheid. Of het nu gaat om het inzichtelijk maken van processen, het informeren van bewoners, of het trainen van medewerkers, Bewyrd staat garant voor resultaatgerichte animaties die impact maken.

  Ontdek hoe wij jouw missie, visie en doelstellingen tot leven kunnen brengen door middel van meeslepende merkwerelden en boeiende storytelling.

  Jouw woningcorporatie is de hoofdrolspeler; wij bieden de oplossing.

  Drie manieren waarop wij merkanimatie voor
  onderwijsinstellingen laten zien:

  check

  Story-selling

  Verhalen vertellen wordt al eeuwenlang gebruikt om te verbinden, te vermaken en te onderwijzen – en de impact ervan blijft groeien. Tegenwoordig willen mensen betekenisvolle verhalen zien, horen en ervaren. Wij creëeren werelden waarin onderwijsinstellingen de superhelden zijn, een wereld die is afgestemd op jullie publiek en in lijn is met waar jullie voor staan. Een wereld die wordt beheerst door jullie kernwaarden, waarin het publiek graag deel wil uitmaken.

  check

  Menselijke authenticiteit

  Vanuit de kern van storytelling ontstaat menselijke authenticiteit. Jullie publiek kan zich identificeren met reflecties van zichzelf. Wij creëeren de ideale mix tussen de boodschap die jullie willen overbrengen en de visuals die zij willen zien. Wij helpen hen zich te identificeren, trekken ze het verhaal in en brengen ze dichter bij jullie merk. Wij geven jullie niet simpelweg wat jullie willen; wij geven jullie een verhaal dat jullie publiek wil.

  check

  Ondernemende mentaliteit

  Wij omarmen een ondernemende mindset, die tot uiting komt in actie. Voortdurend op zoek naar manieren om te verbeteren, slimmer te werken en innovatieve technieken te verkennen. Wij streven naar een toekomst vol passie en welvaart, zowel voor onszelf als voor de mensen waarmee wij samenwerken. Wij omarmen proactieve samenwerkingen en ben niet bang om mijn mening te uiten om jullie doelen werkelijkheid te maken.

  Een selectie van ons beste werk

  Play

  Uitleg Animatie

  Club Brugge
  Play

  Uitleg Animatie

  Mainstaete
  Play

  Product Uitleg Animatie

  Cedral
  Play

  Uitleg Animatie

  Rabobank
  Play

  Service Uitleg Animatie

  RAKWireless
  Play

  Uitleg Animatie

  Frankston Housing
  Play

  Service Uitleg Animatie

  GB&O
  Play

  Product Uitleg Animatie

  Black Bananas
  clouds
  clouds

  Onze
  Partners

  Een kleine selectie van merken
  waar we trots op zijn om mee samen te werken.

  François-Xavier Roux Head of Content & Activations

  "Het hele team toonde veel flexibiliteit, creativiteit en begrip voor onze behoeften."

  star star star star star
  Rae Hames Co-Founder, CEO

  “Hun creatieve aanpak blijft steeds beter worden.”

  star star star star star
  James Robertson Marketing Director

  "We hadden een zeer technisch product, maar ze slaagden erin om het te vereenvoudigen, strak en aantrekkelijk te maken."

  star star star star

  Wie is BEWYRD?

  Maak kennis met Bewyrd, jouw partner in resultaatgerichte animatie en storytelling. Marcel, de technisch creatieve geest achter Bewyrd, heeft in 2017 zijn passie omgezet in een bloeiende animatiestudio. Met een schat aan ervaring in video-animatie, motion design en technische creativiteit, biedt Marcel een unieke benadering van StorySelling. Samen met een getalenteerd team conceptualiseert, illustreert en creëert hij meeslepende merkwerelden die de visie en waarden van klanten tot leven brengen.

  Door gebruik te maken van de kracht van video-animatie, automatisering, Unreal Engine en merkervaring, streeft Bewyrd ernaar iets te creëren dat de moeite waard is om te delen en het publiek te betrekken bij de kernboodschappen van zijn klanten.

  Voordelen van samenwerken met BEWYRD:

  • Ervaren specialisten voor elk onderdeel van het project die waardevolle perspectieven en efficiënte workflows bieden;
  • Een ondernemende en commerciële mindset, naast een creatieve mindset;
  • De drang om voorop te lopen, nieuwe technieken te verkennen en op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de branche;
  • Flexibele en klaar-om-te-gaan houding;
  • Snelle communicatie, ongeacht waar je je bevindt in de wereld;
  • En natuurlijk: geweldige animaties die indruk maken.

  ONTDEK
  DE
  MOGELIJKHEDEN

  In animatie is alles mogelijk. Laten we ontdekken wat we voor jullie kunnen betekenen.

  Neem contact op!


   By filling in this form you agree with our
   Privacy Policy and Cookie Policy

   image

   De aantrekkingskracht van animaties

   Animaties zijn binnen woningcorporaties aantrekkelijk vanwege hun visuele impact, betrokkenheid verhogende eigenschappen, toegankelijkheid, versterking van merkidentiteit, en flexibiliteit in gebruik op verschillende platforms. Door complexe informatie op een eenvoudige en visueel aantrekkelijke manier te presenteren, kunnen animaties bewoners effectief informeren over onderhoudswerkzaamheden, veiligheid, duurzaamheidsinitiatieven en meer, waardoor de betrokkenheid en begrip worden vergroo

   Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

   Vraag prijslijst op

   Veelgestelde Vragen

   Hoe lang duurt het doorgaans om een animatie te maken?

   De gemiddelde doorlooptijd voor een animatie van 60 seconden is 4-6 weken, van concept tot de uiteindelijke oplevering. Er zijn echter verschillende factoren die het proces kunnen verkorten of verlengen, zoals complexiteit, gebruikte technieken en gewenste feedbackrondes. We staan altijd open voor het onderzoeken van alternatieve oplossingen om zo efficiënt mogelijk te werken.

   Wat kost een gemiddelde animatie?

   Voorstellen zijn gebaseerd op een schatting van de benodigde uren en ons dagtarief. Meestal kiezen wij voor een passende projectprijs. Wij blijven graag flexibel, dus als je al een budget in gedachten hebt, kunnen we samen de mogelijkheden verkennen.

   Hoe ziet het animatieproces eruit?

   Wij beginnen met het leren/kennen van jouw merk en de boodschap die je wilt overbrengen. Na een officiële Project Kick-Off zijn wij er helemaal klaar voor. Het script wordt geschreven, wat vervolgens wordt omgezet in een storyboard en een mogelijke animatic. Wanneer de stijl is vastgesteld, worden alle scènes zorgvuldig geïllustreerd. Dan is het tijd om te animeren! Voor je het weet: TADAA! Het is allemaal klaar. Het enige wat nog rest is om jouw animatie met de wereld te delen!

   Hoe lang duurt het om te beginnen?

   Wanneer het einddoel duidelijk is, kunnen wij zelfs diezelfde week nog aan de slag!

   image
   clouds

   LATEN WE IN CONTACT KOMEN

   Vraag prijslijst op